Cautare

1183 de rezultate pentru "lorenna muzica" (7.63 secunde)
Ascultati muzica ce va linisteste. ... Faceti lucruri care va aduc aminte de momente fericite alaturi de oameni care nu va vor fi alaturi de Craciun â€" mancati alimentele care le plac si lor, ascultati muzica favorita sau angajati-va in acele activitati pe care le faceati impreuna.
PRM a sarbatorit sA¢mbata cu muzica, baloane, medalii si artificii 15 ani de la crearea partidului cu acelasi presedinte in fruntea sa si tot in Opozitie. ... Reprezentantii PRM au sarbatorit sA¢mbata la Sala Palatului 15 ani de la infiintarea partidului, cu muzica, baloane, medalii si artificii.
Primarul municipiului Petrosani, Carol Schreter, a declarat ca pe parcursul a trei zile, intre 1 si 3 septembrie, in oras vor avea loc o serie de spectacole de muzica usoara si populara, concursuri sportive, precum si expozitii de pictura sau fotografii.
Omul si-a creat si un "sait" (dupa cum scrie chiar el) care ii poarta numele, doctrina si programul politic si chiar o sectiune de muzica, unde pot fi ascultate, ce altceva, decat manele.
In clinchet de pahare, cantaretul de muzica populara le-a spus celor prezenti ca, de-a lungul timpului, a fost curtat si de PRM si de PSD. ... "Ionut canta muzica populara, dar e citit si cultivat in strainatate.
Inaintea discursurilor, liberalii au fost incantati de un recital de muzica populara si un concert al veteranilor de la Iris, iar mitingul electoral a fost incheiat de un spectacol grandios de artificii si muzica buna, aproape 5.000 de constanteni asistand la recitalurile Timpuri Noi si Mircea Baniciu.
Interpretii de muzica populara Nicolae Furdui Iancu si Ionut Fulea candideaza la alegerile locale din acest an, in judetul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judetean.
Prezenta la conferinta de presa de dinaintea primului spectacol, tanara cantareata, Melina Liberati, care in ciuda varstei de doar 20 de ani a fost declarata cea mai buna cantareata din Argentina, a declarat ca "muzica pe care o vor interpreta impreuna cu orchestra constanteana este foarte frumoasa, dar foarte grea.
Naistul Gheorghe Zamfir, cantaretul de muzica usoara Mihai Constantinescu si cantaretul de muzica populara Ionut Dolanescu vor candida la alegerile parlamentare din noiembrie pentru Partidul Verde, a anuntat, ieri, Constantin Dumitrescu, presedintele organizatiei de Bucuresti a verzilor.
000 de lei pentru organizarea Festivalului de muzica usoara Mamaia 2009. “Pentru organizarea Festivalului National de Muzica Usoara Mamaia 2009 si a campaniei “Mamaia cauta o vedeta” este necesara suma de 1.
Evenimentul de la Valu lui Traian, presarat cu multa muzica populara si mici, are, potrivit primarului PD-L Florin Mitroi, o traditie de peste 12 ani de zile. ... "cu muzica populara, lautareasca, cu gratar, cu oameni".
Culoarea violet este stimulatoarea celor mai inalte idealuri umane si, gratie inspiratiei determinate de aceasta, au fost concepute cele mai frumoase opera in arta, muzica, proza, poezie, picture, sculptura, cinema etc. ... Wagner obisnuia sa compuna spirituala sa muzica intr-o camera cu perdele de culoare violet.
Si a urmat concertul lui Goran Bregovici, pe muzica caruia,craiovenii au inceput sa danseze, incercand sa uite de reprizele de ploaie si de frigul care incepuse sa muste.
Tot ceea ce sta adunat sub coviltirul ARD se revendica a fi expresia cea mai completa a dreptei romanesti, dar nu e altceva decat maimuta dresata care topaie pe muzica acordeonului lui Traian Basescu. ... Va rog, galagie in sala, ca incepe muzica!
USL Sibiu si-a lansat candidatii pe muzica populara Peste 1000 de membri ai USL Sibiu au participat miercuri seara la lansarea celor 9 candidati pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei.
Tariceanu, ingenuncheat in fata alesului sau, s-a decis sa puna intrebarea hotaratoare, pe acompaniament de muzica la mandolina, behaita de Orban. ... Videoclip pe muzica lui Andries:
Basescu pare a proceda cu Ponta cum face ursarul, care-si pune ursul pe tabla incinsa si-l obliga astfel sa joace dupa muzica lui.
Pe de alta parte, in Raportul Special 301 pentru 2005, realizat de Alianta Internationala de Proprietate Intelectuala, se arata ca pentru Romania ratele de piraterie ridicate sunt in domeniul programelor pentru calculator (74%), in domeniul jocurilor pentru calculator (65%), in muzica (78%), si in film (55%).
E normal sa existe aceasta stare, chiar daca nu le arat pacientilor ca ma impresioneaza starea lor, sufar si eu alaturi de ei", a precizat doctorul Parvanescu, care, pentru a-si relaxa pacientii si propria persoana, opereaza ascultand muzica.
Politistii bulgari au retinut, la sfarsitul saptamanii trecute, doi barbati pentru distribuirea ilegala de filme si muzica, acestia facand parte din una dintre cele mai mari retele de piraterie pe internet din Europa. ... Potrivit sursei citate, pirateria de software, muzica si filme este foarte raspandita in tarile est-europene.
google-analytics.com